Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax autovaha

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax autovaha

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax on saksalaista käsityötä parhaimmillaan!

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax on saksalaista käsityötä parhaimmillaan!

Tuotekuvaus

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax on kovavaha, joka sisältää harvinaisimpia raaka- ja synteettisiä materiaaleja, joita autovahoissa on tarjolla. Vahan tuotekehityksessä on ollut vain yksi tavoite ja se on täydellisyys. Scholl Concepts The Rock Premium -autovaha luo niin syvän ja nestemäisen kiillon kaikenväristen autojen pintaan, että tulet todella hämmästymään.

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax -vaha saa nimensä sen kivikovasta suojasta, jonka se luo auton maalipinnalle. Lujuutensa vaha saa luonnollisesti perinteisestä carnauba-vahasta, joka on luonnon oma tuote ja tunnetuista luonnonvahoista kovin.

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax -vaha jättää jälkeensä erinomaisen kirkkaan kiitävän maalipinnan. Se saa valonsäteet lähes tanssimaan maalipinnalla ja maalipinta vaikuttaa melkein kuin kolmiulotteiselta vahauksen jälkeen. Erityisen hyvin vaha toimii tummilla maalipinnoilla. Vaha muodostaa maalipintaan kalvon, jota vesi ei pysty läpäisemään ja siksi vesi jää helmeilemään auton pinnalle ja auton liikkuessa pyyhkiytyy pois itsestään.

Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax -vaha valmistetaan Saksassa ja sitä tehdään kerralla vain pieniä rajattuja eriä. Omaansa voi siis joutua odottamaan, mutta se on taatusti sen arvoista!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Scholl Concepts The Rock Premium Paste Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Erittäin riittoisa
  • 200 ml peltipurkki

Taattua saksalaista laatua vaativaan makuun

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.