Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha

Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha

Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha on vaaleille väreille tarkoitettu synteettinen sealant eli kovavaha.

Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha on vaaleille väreille tarkoitettu synteettinen sealant eli kovavaha.

Tuotekuvaus

Se soveltuu hyvin valkoiselle, hopealle ja vaaleansiniselle maalipinnalle. Fusso Coat sisältää PTFE:tä eli polytetrafluorieteeniä, joka antaa sille erinomaisen vedenhylkivyyden ja tuote onkin tunnettu erityisesti voimakkaasta veden pisaroinnistaan eli beadingistä. Fusso Coat ei sisällä hiovia eikä puhdistavia ainesosia.

Valmistaja suosittelee maalipinnan uusintakäsittelyä Fusso Coatilla noin 12 kuukauden välein. Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax peittää myös hyvin pientä mikronaarmua.

Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Suosittelemme Eraserin käyttöä ennen vahan levittämistä. Levitä Fusso Coatia ohut kerros autosi maalipinnalle kevyesti käsin vaahtomuovilevittimellä. Vältä yliannostelua. Anna kuivua 5-20 minuuttia olosuhteista riippuen. Pyyhi maalipinta lopuksi puhtaalla kuivalla mikrokuituliinalla kiiltäväksi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, kuumille pinnoille tai äärimmäisen kosteissa olosuhteissa. Anna vahan kuivua rauhassa ja vältä auton pesua 24 tunnin ajan käsittelystä, jotta Fusso Coat ehtii polymerisoitua kunnolla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax
  • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
  • Vahan tyyppi: Synteettinen vaha
  • Vahan kesto: Jopa 12 kk
  • Erityisesti vaaleiden sävyjen vahaamiseen
  • Sisältää hieman puhdistavia ainesosia, tummille tarkoitettu taas peittää hieman naarmuja
  • Upea vedenkäyttäytyminen
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Tähän rahaan hyvä kiilto ja veden hylkivyys. Kesto hyvä.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.