Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha

4th elokuu 2017

Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha espoo

Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax autovaha on vaaleille väreille tarkoitettu synteettinen sealant eli kovavaha.

Se soveltuu hyvin valkoiselle, hopealle ja vaaleansiniselle maalipinnalle. Fusso Coat sisältää PTFE:tä eli polytetrafluorieteeniä, joka antaa sille erinomaisen vedenhylkivyyden ja tuote onkin tunnettu erityisesti voimakkaasta veden pisaroinnistaan eli beadingistä. Fusso Coat ei sisällä hiovia eikä puhdistavia ainesosia.

Valmistaja suosittelee maalipinnan uusintakäsittelyä Fusso Coatilla noin 12 kuukauden välein. Soft99 Fusso Coat Light Color 12 Months Wax peittää myös hyvin pientä mikronaarmua.

Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Suosittelemme Eraserin käyttöä ennen vahan levittämistä. Levitä Fusso Coatia ohut kerros autosi maalipinnalle kevyesti käsin vaahtomuovilevittimellä. Vältä yliannostelua. Anna kuivua 5-20 minuuttia olosuhteista riippuen. Pyyhi maalipinta lopuksi puhtaalla kuivalla mikrokuituliinalla kiiltäväksi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, kuumille pinnoille tai äärimmäisen kosteissa olosuhteissa. Anna vahan kuivua rauhassa ja vältä auton pesua 24 tunnin ajan käsittelystä, jotta Fusso Coat ehtii polymerisoitua kunnolla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.