SON1C Wax Carnaubavore autovaha

7th heinäkuu 2015

SON1C Wax Carnaubavore auton kovavahaus autovaha espoo

SON1C Wax Carnaubavore on täysin käsityönä tehty ja kehitetty autovaha. Sen takana on intohimoinen autoharrastaja Pohjois-Virginiassa USA:ssa. Kaikki alkoi pienestä tieteellisestä kokeilusta kotiolosuhteissa ja kehittyi lopulta yhden miehen suureksi missioksi. Lukemattomien testausten ja eri yhdistelmien kokeilemisen jälkeen lopputuloksena oli SON1C Wax Carnaubavore.

SON1C Wax Carnaubavore luo terävän ja kirkkaan, carnauba-vahalle tyypillisen hohteen kaikenvärisille maalipinnoille. Kirkkaat värit korostuvat entisestään ja tummat värit se saa näyttämään entistä syvemmiltä ja selkeämmiltä. SON1C Wax Carnaubavore -vahalla käsitelty maalipinta luonnollisesti hylkii vettä ja vesi jää pisaroiksi maalipinnalle keräten mukaansa kuran ja lian.

Poikkeuksena muihin autovahoihin, SON1C Wax Carnaubavore -vahaa voidaan käsitellä suorassa auringonpaisteessa. Se kestää auton maalipinnalla hyvin, vahan kestoa  ja kiiltoa voi lisätä auton oikeanlaisella huolenpidolla. Pese auto säännöllisesti hellävaraisesti korkealaatuisella autoshampoolla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.