SON1C Wax Phoenix autovaha

SON1C Wax Phoenix autovaha

SON1C Wax Phoenix on huippusuositun SON1C Wax Carnaubavore -autovahan seuraaja.

SON1C Wax Phoenix on huippusuositun SON1C Wax Carnaubavore -autovahan seuraaja.

Tuotekuvaus

Sen on kehittänyt sama intohimoinen autoharrastaja USA:sta. SON1C Wax Phoenix -vaha on vuosien tinkimättömän tutkimus- ja kehitystyön lopputulos. Lähtökohta tämän vahan kehittämiselle ei ollut helppo, varsinkaan kun sen edeltäjä oli onnistunut ja huippuarvostelut saanut SON1C Wax Carnaubavore -vaha.

SON1C Wax Phoenix -vahasta tehtiin useita eri versioita, ja niitä testattiin autoalan yrityksissä ympäri maailmaa. Vaha on valmistettu osin aidoista luonnontuotteista ja sen pääraaka-aine on arvokas carnauba-vaha. Se sisältää lisäksi esimerkiksi auringonkukkaöljyä ja muita luonnollisia öljyjä.

SON1C Wax Phoenix on koostumukseltaan voimainen ja tahnamainen pehmeä vaha. Siinä on miellyttävä tropiikin tuoksu. Tämä vaha voidaan levittää suorassa auringonpaisteessa, myös mustalle maalipinnalle. SON1C Wax Phoenix luo terävän ja kirkkaan pinnan auton maalipintaan ja korostaa ja maksimoi auton oman värin ja kiillon. Se toimii erinomaisesti etenkin metallihohtopintaisilla maaleilla.

SON1C Wax Phoenix -vaha pitää levittää erittäin ohuina kerroksina. Jokainen vahapurkki täytetään täysin käsityönä ja voit olla varma, että tämä vaha ei ole mikään väsähtänyt massatuote, sillä sitä valmistetaan rajoitetuissa erissä USA:ssa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha SON1C Wax Phoenix
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Erinomainen erityisesti metallihohtopintaisille maaleille

Autoharrastajan kehittelemä autoharrastajille

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.