Sprayway Plastic Cleaner auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine

Sprayway Plastic Cleaner auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine

Sprayway Industrial Plastic Cleaner SW848 auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine.

Sprayway Industrial Plastic Cleaner SW848 auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine.

Tuotekuvaus

Sprayway Industrial Plastic Cleaner on turvallinen ja helppokäyttöinen muovin puhdistaja ja suoja kaikille kirkkaille muovipinnoille, kuten akryylille, pleksille sekä lasille, posliinille, kromille, lasikuidulle ja marmorille.

Sprayway Industrial Plastic Cleaneria voit käyttää niin autoon, moottoripyörään, veneeseen kuin matkailuautoonkin. Enää sinun ei tarvitse tuskailla muoviosien puhdistuksen tai kiillotuksen kanssa. Sprayway Industrial Plastic Cleanerin koostumus puhdistaa hellävaraisesti kirkkaat pinnat ilman kovia kemikaaleja tai hiovia ainesosia. Aine kuivuu nopeasti eikä jätä käsiteltävään pintaan jäämiä tai raitoja, vaan antistaattisen kirkkaan suojakalvon likaa, pölyä ja kulutusta vastaan. Se on erinomainen tuote esimerkiksi auton sisäosien muovipinnoille. Suojaava kalvo ehkäisee sormenjälkien jäämistä pinnoille ja pitää ne puhtaina.

Auton ulkopuolella Sprayway Industrial Plastic Cleaner on huipputuote auton ajovalojen muoviumpioiden puhdistukseen ja suojaukseen. Aine muodostaa suojaavan kalvon muovin pintaan ja suojaa kirkasta muovipintaa uv-säteiltä sekä kellastumiselta. Voit käyttää Sprayway Industrial Plastic Cleaneria myös esimerkiksi moottoripyöräkypärän visiirin puhdistukseen ja suojaamiseen.

Sprayway Industrial Plastic Cleaneria on erittäin helppo käyttää. Suihkuta sitä käsiteltävälle pinnalle ja pyyhi puhtaalla mikrokuituliinalla. Pinta puhdistuu välittömästi ja kuivuu nopeasti. Erittäin likaiset kohteet saattavat tarvita useamman käsittelyn. Sprayway Industrial Plastic Cleaner on turvallinen käyttää eikä se sisällä otsonikerrokselle haitallisia ainesosia.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine Sprayway Plastic Cleaner
  • Käytetään: Auton muoviosien ja ajovaloumpioiden puhdistukseen ja ylläpitoon

Erittäin helppokäyttöinen muovinpuhdistus- ja suoja-aine autoon ja muihin ajoneuvoihin.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.