Swissvax Best of Show Wax autovaha

Swissvax Best of Show Wax autovaha

Swissvax Best of Show –autovaha on huolellisen kehitystyön lopputulos, ja se tarjoaa huippulopputuloksen realistiseen hintaan.

Swissvax Best of Show –autovaha on huolellisen kehitystyön lopputulos, ja se tarjoaa huippulopputuloksen realistiseen hintaan.

Tuotekuvaus

Vaha sisältää 51 % puhdasta brasilialaista keltaista carnauba-vahaa sekä esimerkiksi aprikoosi- ja passionhedelmäuutteita. Yhdistelmä saa aikaa loistavan lopputuloksen ja käsitellyn pinnan kiilto vaikuttaa lähes epätodelliselta. Valmistaja takaa vahalle vähintään kolmen kuukauden keston päivittäisessä ajossa, ja kestoa voi pidentää levittämällä vahaa useamman kerroksen.

Swissvax Best of Show –autovaha on helppo levittää ja kiillottaa ja sen miellyttävä tuoksu tekee siitä mukavan käyttää. Pese auto huolellisesti ennen vahausta. Valmistaja suosittelee käyttämään esimerkiksi Swissvax Cleaner Fluid –puhdistusainetta, jotta kaikki vahajäämät ja epäpuhtaudet lähtevät auton pinnalta pois ja uusi vaha pääsee kiinnittymään puhtaalle maalipinnalle.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Swissvax Best of Show Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Upea kiiltävä lopputulos

Miellyttävä tuoksu tekee vahan levittämisestä ja työstämisestä mukavampaa

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.