Swissvax Best of Show Wax autovaha

20th elokuu 2014

Swissvax Best of Show Wax auton vahaus autovaha espoo kovavaha

Swissvax Best of Show –autovaha on huolellisen kehitystyön lopputulos, ja se tarjoaa huippulopputuloksen realistiseen hintaan.

Vaha sisältää 51 % puhdasta brasilialaista keltaista carnauba-vahaa sekä esimerkiksi aprikoosi- ja passionhedelmäuutteita. Yhdistelmä saa aikaa loistavan lopputuloksen ja käsitellyn pinnan kiilto vaikuttaa lähes epätodelliselta. Valmistaja takaa vahalle vähintään kolmen kuukauden keston päivittäisessä ajossa, ja kestoa voi pidentää levittämällä vahaa useamman kerroksen.

Swissvax Best of Show –autovaha on helppo levittää ja kiillottaa ja sen miellyttävä tuoksu tekee siitä mukavan käyttää. Pese auto huolellisesti ennen vahausta. Valmistaja suosittelee käyttämään esimerkiksi Swissvax Cleaner Fluid –puhdistusainetta, jotta kaikki vahajäämät ja epäpuhtaudet lähtevät auton pinnalta pois ja uusi vaha pääsee kiinnittymään puhtaalle maalipinnalle.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.