SWISSVAX Concorso autovaha

SWISSVAX Concorso autovaha

SWISSVAX Concorso autovaha on maailmankuulu ja suosittu vahaklassikko.

SWISSVAX Concorso autovaha on maailmankuulu ja suosittu vahaklassikko.

Tuotekuvaus

SWISSVAX Concorso autovaha sisältää 50 % puhdasta brasilialaista ykkösluokan carnauba –vahaa. Se tekee erinomaisen ja erittäin intensiivisen kiillon kaikille maalipinnoille ja sen lopputulos jättää kokeneetkin autoharrastajat ihmetyksestä sanattomiksi.

Puhdista auton maalipinta huolellisesti ennen vahaamista. Ennen ensimmäistä vahauskertaa SWISSVAX Concorso -vahalla maalipinta tulisi esikäsitellä Swissvax Cleaner Fluid Regular –puhdistusaineella, jotta vaha varmasti kiinnittyy maalipintaan ja maalipinta on puhdas vanhoista vahajäämistä. Huolellinen valmistelu on avain maailmankuuluun Swissvax –tasoiseen lopputulokseen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha SWISSVAX Concorso
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba


Supersuosittu vahaklassikko - suosittelemme!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.