TUF SHINE Tire Clearcoat rengaskiilloke

TUF SHINE Tire Clearcoat rengaskiilloke

TUF SHINE Tire Clearcoat –rengaskiilloke voi olla juuri se auton viimeistelytuote, joka säästää eniten aikaa ja vaivaa verrattuna muihin viimeistelytuotteisiin.

TUF SHINE Tire Clearcoat –rengaskiilloke voi olla juuri se auton viimeistelytuote, joka säästää eniten aikaa ja vaivaa verrattuna muihin viimeistelytuotteisiin.

Tuotekuvaus

TUF SHINE Tire Clearcoat on vesipohjainen suoja renkaille. Se tarjoaa erinomaista suojaa ja upean viimeistellyn kiillon renkaillesi jopa kuukausiksi eteenpäin. Tavanomaiset rengaskiillokkeet kuluvat pois muutamassa viikossa, mutta TUF SHINE Tire Clearcoat kestää useita pesuja ja tuhansia kilometrejä.

TUF SHINE Tire Clearcoat ei sisällä lainkaan silikonia tai öljyjä. Se kestää jopa painepesurin käsittelyn! TUF SHINE Tire Clearcoat muodostaa renkaan pinnalle suojaavan kerroksen, joka lukitsee renkaan sisältämät kumia kosteuttavat aineet renkaan sisään eikä päästä niitä ulos. Se hylkii likaa, pölyä ja kosteutta.

TUF SHINE Tire Clearcoat on turvallinen käyttää kaikille renkaille, myös renkaille, joissa on valkoiset reunat tai tekstiä valkoisin kohokirjaimin. Se sopii autoharrastajille, jotka haluavat täydellisen viimeistellyn lopputuloksen tai huippuluokan viimeistelyyn autoalan ammattilaisille.

TUF SHINE Tire Clearcoat –rengaskiilloketta voidaan levittää useampi kerros riippuen halutusta kiillon tasosta. Yksi kerros riittää, jos tavoittelet juuri tehtaalta ajetun auton renkaiden tasoista kiiltoa. Jos taas haluat erittäin korkeanluokan kiiltoa renkaan pintaan, levitä TUF SHINE Tire Clearcoatia kolme kerrosta. Suojaamalla renkaat TUF SHINE Tire Clearcoat –rengaskiillokkeella helpotat myös renkaiden ylläpitoa. Käsittelyn jälkeen tavanomainen pesu vedellä ja saippualla riittää renkaiden puhdistamiseksi.

Puhdista renkaat puhdistusaineella huolellisesti ennen rengaskiillokkeen levittämistä. Näin poistat renkaista jäämät vanhoista käsittelyaineista ja rengaskiilloke tarttuu varmasti hyvin kiinni puhtaan renkaan pintaan.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Rengaskiilloke TUF SHINE Tire Clearcoat
  • Käytetään: Auton renkaiden pitkäaikainen suojaus
  • Kestää kulutusta tuhansia kilometrejä ja useita pesuja
  • Kiillon määrää voi lisätä levittämällä useampia kerroksia

"Aivan törkeän hyvä tuote!"

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.