Wolfgang Finishing Glaze 3.0 auton maalipinnan viimeistelyaine

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 auton maalipinnan viimeistelyaine

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 on Menzernan valmistama tuote, joka on suunniteltu maksimoimaan auton maalipinnan loisto kiillotuksen jälkeen.

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 on Menzernan valmistama tuote, joka on suunniteltu maksimoimaan auton maalipinnan loisto kiillotuksen jälkeen.

Tuotekuvaus

Tuote on sekoitus Wolfgangin Finishing Glaze -viimeistelyainetta ja Menzernan Nano Polish –kiillotusainetta. Se on suunniteltu varta vasten Wolfgangille. Valmistajilla oli tavoitteena luoda viimeistelyaine, joka pystyy korjaamaan pieniä maalipinnan virheitä ja samalla tarjoamaan korkealuokkaisen kiillon lopputuloksessa. Tuotteessa yhdistyvät kiiltoa parantavat ominaisuudet ja kyky kevyeen maalipinnan virheiden korjaamiseen.

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 on vesipohjainen emulsio, jossa on paljon erittäin hienojakoisia partikkeleita, jotka hellävaraisesti hankaavat ja samalla kiillottavat maalipinnan huippukiiltäväksi. Se poistaa kiillotuksen jäljiltä pintaan jääneet epätasaisuudet, ja on silti hellävarainen maalipinnalle. Se on suunniteltu antamaan huippuluokan lopputuloksen pienellä vaivalla.

Wolfgang Finishing Glaze 3.0 voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Jos haluat poistaa maalipinnan kiillotuksesta jääneet epätasaisuudet, suosittelemme levittämistä koneellisesti. Kiillon ja lopputuloksen parantamiseksi riittää käsin tehtävä viimeistely. Suosittelemme käyttämään Wolfgang Total Swirl Remover 3.0 ennen Finishin Glazen levittämistä. Voit vielä halutessasi viimeistellä maalipinnan Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant –viimeistelyaineella tai Wolfgang Füzion Estate –vahalla. Kun olet levittänyt Wolfgang Finishing Glaze 3.0:n, voit huoletta vahata autosi ja olla varma maalipinnan loistavasta kiillosta.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan viimeistelyaine Wolfgang Finishing Glaze 3.0
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen
  • Helppokäyttöinen viimeistelyaine

Herättää väsähtäneenkin maalipinnan uuteen loistoon

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.