Zirconite Auton Nahkasisustan Suojakäsittely

Zirconite Auton Nahkasisustan Suojakäsittely

Jotta saisit kaiken irti nahkaverhoilun antamasta mukavuudesta.

Nahkasisustan suojakäsittely luo näkymättömän suojan päivittäisiä epäpuhtauksia vastaan. Suojakäsittely suojaa nahkasisustan mm. läikkyneeltä juomalta sekä penkeille pudonneelta ruualta. Suojakäsittely suojaa nahkasisustan myös auringon haitallisilta UV-säteiltä.

Suojakäsittelystä huolimatta nahka hengittää ja säilyttää alkuperäisen kimmoisuutensa. Nahkasisustan suojakäsittely säilyttää myös nahan alkuperäisen värin säilyttäen sisustan uudenveroisena.

Työn kuvaus

  1. Nahkapenkit imuroidaan puhtaaksi
  2. Penkit pestään nahan puhdistusaineella
  3. Penkit kuivataan
  4. Nahkasisusta käsitellään nahkasisustan suoja-aineella

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.