Zymöl Glasur Wax autovaha

Zymöl Glasur Wax autovaha

Zymöl Glasur wax –vaha suunniteltiin alun perin yhteistyössä Porsche Club of American kanssa ja sitä on testattu lukuisissa Porsche-järjestön tapahtumissa vuosien varrella.

Zymöl Glasur wax –vaha suunniteltiin alun perin yhteistyössä Porsche Club of American kanssa ja sitä on testattu lukuisissa Porsche-järjestön tapahtumissa vuosien varrella.

Tuotekuvaus

Vaha on tämän jälkeen saavuttanut maailmanlaajuisen suosion myös muiden automerkkien omistajien parissa erityisesti hyvän kiiltonsa ja kestävyytensä ansiosta. Hintaluokassaan sille ei löydy vastusta kilpailijoista.

Zymöl Glasur wax –vaha sisältää 56 % brasilialaista carnauba-vahaa ja on suunniteltu erityisesti suojaamaan ja kirkastamaan auton alkuperäistä maalipintaa. Vahan muistakin valmistusaineista löytyy luonnon omia tuotteita, kuten banaani- ja kookospähkinäöljyjä sekä tietystä saksassa kasvavasta puusta saatavaa mahlaa. Vaha ei jätä valkoisia jäämiä tai pakkaannu auton saumakohtiin.

Pese auto huolellisesti ennen vahauksen aloittamista. Voit vielä ennen vahausta levittää auton pinnalle Zymöl HD-Cleanse –käsittelyainetta varmistaaksesi vahan tarttumisen ja hyvän lopputuloksen. Ota pieni määrä vahaa ja lämmitä sitä käsissä hieromalla kämmeniäsi yhteen. Levitä vaha tasaisena ja ohuena kerroksena yhdensuuntaisin liikkein pienelle alueelle kerrallaan. Anna vahan ”asettua” n. 30-60 sekuntia, minkä jälkeen pyyhi vaha melko voimakkaasti painaen microkuituliinalla, ennen kuin vaha kuivuu täysin. Parhaan lopputuloksen saamiseksi pyyhi uusi vahapinta vielä uudestaan 3-4 tuntia ensimmäisen käsittelyn jälkeen.

Zymöl Glasur wax –vaha on suunniteltu antamaan kestävän suojan mahdollisimman pienellä vahamäärällä. Käytä vahaa vain hyvin pieni määrä, noin peukalonpään kokoinen määrä auton sivuille ja 2-3–kertainen määrä auton katolle ja konepellille.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Zymöl Glasur Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba


Porsche-harrastajilta kaikkien autoilijoiden iloksi!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.