Automeikkaajan neljä vinkkiä auton talvisuojaukseen

Automeikkaajan neljä vinkkiä auton talvisuojaukseen

  1. Autosi tarvitsee pesua talvellakin. Auton peseminen säännöllisesti talvella on tärkeämpää kuin minään muuna vuodenaikana. Kura, hiekka, lumi ja loska yhdistettynä tiesuolaan ovat pahin auton maalipinnan ruostuttaja. Jatkuva lämpötilan vaihtelu plussakelistä pakkasiin nopeuttaa ruostumista. Pesun yhteydessä kannattaa muistaa pestä ja huuhdella huolellisesti kaikki hankalasti saavutettavat paikat ja kolot.
  2. Vaha ja kestopinnoite suojaavat autosi maalipintaa. Autosi vahaaminen tai kestopinnoitteella suojaaminen vaatiivat vaivannäköä, mutta se on taatusti sen arvoista. Se auttaa pitämään autosi uuden näköisenä ja samalla suojaa sen maalipintaa ruostumiselta. Talvella kannattaa ehdottomasti käyttää kovavahaa tai muuta pidempikestoista vahaa maalipinnalle. Kevyet nestemäiset suihkutettavat pikavahat toimivat paremmin kesäkuukausina ja auttavat pidentämään vahausväliä, mutta ovat liian kevyitä suojaamaa autosi maalipintaa talven säältä ja tiesuolalta.
  3. Älä laimenna tuulilasinpesunestettä liikaa. Laimentamalla pissanpojan nestettä saatat ehkä säästää vähän, mutta voit samalla vahingoittaa autoasi. Liian laimennettu lasinpesuneste ei puhdista ikkunaa yhtä tehokkaasti ja neste saattaa jäätyä säiliöön kovalla pakkasella. Muista lisätä tuulilasinpesunestettä säännöllisesti.
  4. Paikkamaali. Paikkamaali ei tehoa hyvin ruostuneeseen maalipintaan, joten huolehdi, että korjaat maalipinnan pienet jäljet paikkamaalilla ennen kuin ne kehittyvät ruosteeksi asti. Näitä pieniä jälkiä tulee usein esimerkiksi oven reunoihin, etupuskuriin ja konepeltiin. Jos et halua tai uskalla käsitellä itse autoasi paikkamaalilla, voit tuoda sen meille ja teemme sen puolestasi.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.