Auton huolellinen puhdistus loman jäljiltä

Auton huolellinen puhdistus loman jäljiltä

Pitkät lomat voivat olla mukava, mutta raskas koettelemus sekä sinulle että autollesi. Pitkät ajomatkat sukulaisia tapaamaan tai vaikka matka Lappiin tarkoittavat sitä, että autossa myös syödään ja juodaan, ja kun jotain lipsahtaa ohi suun, jäljet ovat yleensä nähtävillä auton penkeillä tai verhoilussa.

Älä kuitenkaan huoli, sillä meillä Espoon Starwashilla on keinot auton sisustan puhdistamiseen. Saamme sen säihkymään yhtä hienosti kuin maalipinnankin. Joissakin tapauksissa saattaa riittää pelkkä sisäpuhdistus, mutta hyvin likaisille sisätiloille suosittelemme myös penkkien ja lattiaverhoilun pesua. Sisäpuhdistukseen kuuluu kuramattojen pesu, isompien irtoroskien kerääminen autosta sekä auton huolellinen imurointi, sisustan vinyyli- ja muovipintojen puhdistus ja ikkunoiden pesu.

Esimerkkejä tehdyistä sisäpuhdistuksista aitojen ennen ja jälkeen -kuvien kera löydät nettisivuiltamme, Facebookista ja Instagramista.

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule näyttämään autoasi meille paikan päälle ja katsotaan yhdessä, minkälainen sisäpuhdistus olisi juuri sinulle sopiva, jotta autosi olisi jälleen puhdas ja ihana!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.