Auton huolellinen puhdistus loman jäljiltä

14th kesäkuu 2017

Auton huolellinen puhdistus suursiivous loman jäljiltä espoo

Pitkät lomat voivat olla mukava, mutta raskas koettelemus sekä sinulle että autollesi. Pitkät ajomatkat sukulaisia tapaamaan tai vaikka matka Lappiin tarkoittavat sitä, että autossa myös syödään ja juodaan, ja kun jotain lipsahtaa ohi suun, jäljet ovat yleensä nähtävillä auton penkeillä tai verhoilussa.

Älä kuitenkaan huoli, sillä meillä Espoon Starwashilla on keinot auton sisustan puhdistamiseen. Saamme sen säihkymään yhtä hienosti kuin maalipinnankin. Joissakin tapauksissa saattaa riittää pelkkä sisäpuhdistus, mutta hyvin likaisille sisätiloille suosittelemme myös penkkien ja lattiaverhoilun pesua. Sisäpuhdistukseen kuuluu kuramattojen pesu, isompien irtoroskien kerääminen autosta sekä auton huolellinen imurointi, sisustan vinyyli- ja muovipintojen puhdistus ja ikkunoiden pesu.

Esimerkkejä tehdyistä sisäpuhdistuksista aitojen ennen ja jälkeen -kuvien kera löydät nettisivuiltamme, Facebookista ja Instagramista.

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule näyttämään autoasi meille paikanpäälle ja katsotaan yhdessä, minkälainen sisäpuhdistus olisi juuri sinulle sopiva, jotta autosi olisi jälleen puhdas ja ihana!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.