Auton kangas- ja nahkasisustan hoito ja suojaus

Auton kangas- ja nahkasisustan hoito ja suojaus

Olet varmasti jo tutustunut laajaan valikoimaamme huippuluokan pinnotteita. Tiedätkö, että meiltä saat myös suojakäsittelyt autosi sisäpinnoille ja verhoilulle.

Meillä on laaja valikoima käsittelyaineita erilaisille kangaspinnoille, nahalle, muoville, mokkanahalle, kumille, melkeinpä kaikille materiaaleille löytyy sopiva käsittelyaine ja suoja-aine.

Vahinkoja sattuu myös autossa, mutta ei hätää. Kun pinnat on käsitelty oikein suoja-aineella, esimerkiksi penkille kaatunut juoma, limu tai kahvi ei pääse imeytymään kankaaseen, vaan jää penkin pinnalle pisaroiksi. Ehdit pyyhkimään läikkyneet nesteet pois ja auton siistinä pitäminen on näin todella paljon helpompaa. Lika ja pöly eivät pääse imeytymään käsiteltyyn pintaan.

Kaatuvat juomat tai ylipäätään auton istuimille joutuvat nesteet eivät ole kuitenkaan ainoa asia, miltä kannattaa suojautua. Auringon uv-säteet haalistavat auton sisustaa, joten kaikki sisäpinnat kannattaa käsitellä suoja-aineella. Näin pinnat säilyttävät värinsä kirkkaana ja auto näyttää uudelta ja hyvin hoidetulta pidempään.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.