Auton kestopinnoitteen huolto- ja hoito-ohjeet

Auton kestopinnoitteen huolto- ja hoito-ohjeet

Hoito: Useimmat kestopinnoitteet tai keraamiset kestopinnoitteet eivät vaadi mitään erityistä hoitoa. Ainoastaan ensimmäisen viikon aikana tulisi välttää pesua voimakkailla kemikaaleilla, vesipesu voidaan suorittaa.

Ylläpito: Jatkossa suosittelemme auton pesua käsin. Kestopinnoitteiden ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemikaalien sietokyky. Ammattimaisisssa autopesuloissa joissa auto pestään käsin on pääsääntöisesti hyvät pesuaineet ja kemikaalit, joiden ansiosta autosi maalipinta saadaan puhdistettua hellävaraisesti ilman voimakasta hankausta. Suosittelemme välttämään harjakoneissa käyntiä niiden aiheuttaman voimakkaan hankauksen johdosta.

Jos peset itse: Halutessasi pestä ajoneuvosi itse tulisi sinun noudattaa seuraavia ohjeita. Ensin huuhdellaan painepesurilla kaikki irtolika pois. Huomioithan myös pyörän kaaret joista hiekkaa voi tarttua pesusieneen. Tämän jälkeen pestään ajoneuvo sienellä ja laadukkaalla autoshampoolla. Lopuksi huuhdellaan vielä vedellä ja kuivataan säämiskällä.

Auton voi myös vahata kestopinnoitteen siitä kärsimättä. Käytettävä vaha ei saa sisältää hiovia aineita eikä olla puhdistusvaha. Hyviä vahoja tähän tarkoitukseen on Colliniten tuoteperheessä mm. Collinite #476, Collinite #885 tai Collinite #915.

Huomioitavaa: Kestopinnoite kuten lakkapintakaan ei kestä mekaanista kulutusta loputtomiin ja naarmuuntuu varomattomassa käytössä. Tästä johtuen emme suosittele kestopinnoitetun auton pesua harjakoneessa. Suosi siis käsinpesua. Myös likaisen auton päälle sataneen lumen poistossa tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.

Tarkista: Käytä autosi säännöllisesti, vähintään vuosittain käsinpesussa ammattilaisella. Näin autosi maalipinnalta saadaan oikeiden kemikaalien ja pesuaineiden avulla poistettua pinttyneetkin likakerrokset. Samalla voitte myös varmistua ettei kestopinnoite ole kulunut miltään osin pois mahdollisten pintaa rasittavien ulkoisten tekijöiden johdosta. Tarvittaessa voidaan myös suorittaa uusintakäsittely.

Kestopinnoite suojaa arvokkaan autonne maalipintaa haalistumiselta, säilyttäen sen loiston uudenveroisena. Kestopinnoitteen ansiosta autonne vaihtoarvo säilyy tulevaisuudessa mahdollisimman hyvänä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.