Auton kevätsiivous

Auton kevätsiivous

Lumet ovat vihdoin sulaneet ja kadut alkavat olla loskavapaita. Ehkä suunnittelet jo kesäloman autoretkiä? Suomen kevät on arvaamaton ja kesä lyhyt ja vähäluminen, kuten sanonta kuuluu. Kun kauniit säät vihdoin koittavat, haluat autosi olevan puhdas ja loistavan kilpaa auringon kanssa. Tässä muutama vinkki, joilla valmistelet autosi kohti kesää talven jälkeen.

Vaihda tuulilasin pyyhkijät. Lumi, jää ja tiesuola ovat todennäköisesti haurastuttaneet kumiosia. Tarkista myös että pissapojassa on nestettä. Kesällä riittää kevyempi versio, jossa ei tarvita jäätymisen estoa. Vaihda moottoriöljyt. Talven kylmä sää vaatii myös öljyltä enemmän, joten todennäköisesti autosi kehrää kauniimmin uudella öljyllä. Voit myös lisätä hieman polttoainejärjestelmän puhdistajaa auton tankkiin. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkista renkaiden ilmanpaineet ja urasyvyys. Olivatko renkaat jo viime kesänä hieman kuluneet, olisiko aika päivittää myös ne?

Talven jälkeen auto kannattaa aina myös pestä sisältä ja ulkoa huolellisesti. Suosittelemme käsinpesua päältä ja sisältä. Penkit imuroidaan ja pestään verhoilupesuaineella. Pienille kiveniskemille ja maalipinnan naarmuille suosittelemme koneellista kiillotusta. Perusteellisen puhdistuksen ja naarmujen paikkausten jälkeen auto vahataan tai kestopinnoitetaan. Suosittelemme myös moottoripesua ja ilmastoinnin huoltoa, jotta auto pysyy kesälläkin mukavan viileänä. Nahkapenkit kannattaa suojakäsitellä nahansuoja-aineella ja kangaspenkit puolestaan vastaavalla kangassuojalla. Tarkista myös ajovalojen ja vilkkujen polttimot.

Suurimman osan näistä arkisista huoltotoimenpiteistä voit tehdä itse, mutta mikset säästäisi aikaa ja vaivaa ja toisi autoasi ammattilaisen hellään käsittelyyn? Ota yhteyttä ja katsotaan, mikä paketti sopisi juuri sinun autollesi.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.