Auton Lasipintojen Pinnoitus ja Suojaus

Auton Lasipintojen Pinnoitus ja Suojaus

Lasipinnoite muodostaa suojan auton lasipinnoille. Lasipinnoitteet muodostavat lasipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon, jolloin sadevesi ja roiskeet valuvat pois ikkunoilta. Lasipinnoitteet parantavat näkyvyyttä ja vähentävät tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarvetta sateella.

Veden poistumisen tuulilasilta huomaa jo n. 35 km/h nopeuksissa ja siksi lasipinnoitteet soveltuvat niin kaupunkiajossa kuin matka-ajossa käytettäviin autoihin. Lasipinnoitteet helpottavat myös lasin puhtaanapitoa ja jään irtoamista talvella.

Pinnoitettu lasi hylkii vettä niin hyvin, että jopa kaatosateella näkymä tiehen pysyy hyvänä. Kaikki lasipinnat myös pysyvät kirkkaan puhtaana läpi vuoden. Lasipinnoitteita voidaan käyttää auton kaikilla lasipinnoilla, jolloin näkyvyys sateella paranee merkittävästi.

Lasipinnoitteen vettä hylkivät ominaisuudet säilyvät tuulilasissa noin vuoden ajan ja muissa ikkunoissa jopa kolme vuotta.

Tarjoamme seuraavat huippuluokan Lasipinnoitteet:

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.