Auton maalipinnan kunnon arviointi ja korjaus

Auton maalipinnan kunnon arviointi ja korjaus

Autosi maalipinta saattaa vaurioitua useilla eri tavoilla, siihen saattaa syntyä pieniä naarmuja, pyörrejälkiä, maalipinta saattaa haalistua tai se ei vain kiillä enää kuten ennen.

Yksi yleisimmistä pienten naarmujen aiheuttajista on automaattipesukadut eli harjakoneet. Siksi aina suosittelemme autollesi vain hellävaraista käsinpesua!

Mistä sitten tietää, onko maalipinnassa todella jälkiä vai onko siihen vain pinttynyt likaa? Aluksi auto kannattaa itse pestä käsin tai pesettää käsinpesuja tekevässä ammattilaisautopesulassa. Sen jälkeen auto kannattaa viedä poutapäivän auringonpaisteeseen, joka paljastaa armottomasti puhtaan maalipinnan mahdolliset virheet. Pintaa kannattaa kokeilla paljaalla kädellä, tuntuuko se sileältä vai tuntuuko maalipinnassa epätasaisuuksia?

Maalipinta ei välttämättä ole kovin huonossa kunnossa vaikka siinä tuntuisikin pieniä epätasaisuuksia. Useimmat pienet jäljet saa helposti pois myllyttämällä. Tämä kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi ja samalla auton maalipinta voidaan vahata tai kestopinnoittaa.

Näemme päivittäisessä työssämme paljon autoja, joiden maalipinnat näyttävät toivottomilta tapauksilta, mutta onneksi suurin osa niistä on vielä pelastettavissa osaavissa käsissä. Tuo rohkeasti autosi meille näytille ja arvioimme, minkälaisen käsittelyn maalipinta tarvitsee. Usein riittää pelkkä kunnollinen käsinpesu ja vahaus. Jos autosi maalipinta tarvitsee jotain järeämpää toimenpidettä, niin sen saat meiltä Autopesula Espoon Starwashista rautaisella ammattitaidolla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.