Auton maalipinnan kunnon arviointi ja korjaus

11th marraskuu 2016

auton-maalipinnan-kunnon-arviointi-tarkastus-korjaus-espoo

Autosi maalipinta saattaa vaurioitua useilla eri tavoilla, siihen saattaa syntyä pieniä naarmuja, pyörrejälkiä, maalipinta saattaa haalistua tai se ei vain kiillä enää kuten ennen.

Yksi yleisimmistä pienten naarmujen aiheuttajista on automaattipesukadut eli harjakoneet. Siksi aina suosittelemme autollesi vain hellävaraista käsinpesua!

Mistä sitten tietää, onko maalipinnassa todella jälkiä vai onko siihen vain pinttynyt likaa? Aluksi auto kannattaa itse pestä käsin tai pesettää käsinpesuja tekevässä ammattilais autopesulassa. Sen jälkeen auto kannattaa viedä poutapäivän auringonpaisteeseen, joka paljastaa armottomasti puhtaan maalipinnan mahdolliset virheet. Pintaa kannattaa kokeilla paljaalla kädellä, tuntuuko se sileältä vai tuntuuko maalipinnassa epätasaisuuksia?

Maalipinta ei välttämättä ole kovin huonossa kunnossa vaikka siinä tuntuisikin pieniä epätasaisuuksia. Useimmat pienet jäljet saa helposti pois myllyttämällä. Tämä kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi ja samalla auton maalipinta voidaan vahata tai kestopinnoittaa.

Näemme päivittäisessä työssämme paljon autoja, joiden maalipinnat näyttävät toivottomilta tapauksilta, mutta onneksi suurin osa niistä on vielä pelastettavissa osaavissa käsissä. Tuo rohkeasti autosi meille näytille ja arvioimme, minkälaisen käsittelyn maalipinta tarvitsee. Usein riittää pelkkä kunnollinen käsinpesu ja vahaus. Jos autosi maalipinta tarvitsee jotain järeämpää toimenpidettä, niin sen saat meiltä Autopesula Espoon Starwashista rautaisella ammattitaidolla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.