Auton maalipinnan kunnostus

Auton maalipinnan kunnostus

Oletkin varmasti jo kuullut huipputuotteistamme, kuten Opti-Coat Pro+ tai Korrek Pro Ceramic Tfc Cure, jotka ovat pinnoitteiden aatelia tarjoten auton maalipinnalle huippuluokan suojan ja upean kiillon.

Ennen tällaisen huippulaadukkaan pinnoitteen käyttämistä on kuitenkin syytä tarkistaa auton maalipinnan kunto. Jos maalipinnassa on pieniä naarmuja tai jälkiä olisi ne hyvä koneellisesti kiillottaa pois ennen pinnoitteen asentamista.

Useimmat auton omistajat eivät itse huomaa tai osaa katsoa maalipinnan pieniä virheitä ja jälkiä, joita kuitenkin lähes aina löytyy varsinkin käytetyistä autoista. Yleensä nämä pienet naarmut ovat aiheutuneet harjapesusta tai siitä, että autoa on pesty likaisilla pesuvälineillä. Pienetkin naarmut haalistavat auton maalipinnan kiiltoa ja vaikuttavat auton yleisilmeeseen. Voi olla, ettet ole koskaan edes nähnyt autosi maalipintaa niin upeana kuin se voisi olla oikean käsittelyn ja pinnoitteen ansiosta! Auton hankinta on aina iso investointi, jonka arvoa on vaikea säilyttää tulevaisuudessa. Maalipinnan asianmukainen suojaaminen on kuitenkin yksi niistä harvoista keinoista, joilla voit lisätä autosi jälleenmyyntiarvoa.

Auton maalipinnan pienten virheiden korjaaminen kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Auton maalipinta koostuu kolmesta kerroksesta, joista päällimmäisenä on kirkas lakkapinta, seuraavana varsinainen maali ja alimmaisena pohjamaali. Yleensä maalipinnan naarmut rajoittuvat päällimmäiseen lakkakerrokseen eivätkä ole vielä vahingoittaneet varsinaista maalipintaa. Ajan kanssa naarmut saattavat tunkeutua varsinaiseen maalipintaan asti ja silloin tarvitaan jo maalausta. Siksi on tärkeää korjata nämä pienet naarmut ennen kuin ne ylettyvät maalipintaan asti.

Kun maalipinnan pienet jäljet ja naarmut on saatu korjattua, voidaan siirtyä miettimään varsinaista maalipinnan suojausta. Jos et ole varma, tarvitseeko autosi maalipinta koneellista kiillotusta ennen kestopinnoitteen asennusta, tuo autosi meille näytille ja me kerromme miten kannattaa edetä. Katsotaan yhdessä mikä olisi juuri sinun autoosi sopiva käsittely.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.