Maalipinnan Kiillotus | Auton Myllytys

Maalipinnan Kiillotus | Auton Myllytys

Auton maalipinta kuluu ja haalistuu ajan saatossa menettäen uutuuden kiiltonsa. Maalipintaa kuluttavat ja naarmuttavat  mm. Harjapesukoneet sekä lumiharja talvella lumia poistaessa. Myös auringon UV-säteily ja ilmansaasteet haalistavat maalattua pintaa jonka seurauksena maalipinta hapettuu ja auton kiilto aikaa myöten katoaa. Maalipinnan ollessa  himmeä ja naarmuinen on usein paras ratkaisu koneellinen kiillotus eli myllytys.

Koneellinen kiillotus aloitetaan pesemällä Auto huolellisesti käsin. Tämän jälkeen auto kuivataan perinteiseen tyyliin säämiskällä jonka jälkeen auton muoviosat ja listat teipataan suojaan kiillotukselta. Auton pintaan levitetään kiillotusainetta, jonka jälkeen maalipinta kiillotetaan kiillotuskoneella uuden veroiseksi. Maalipinnan kiillotuksen jälkeen auto suojataan vielä vahallakovavahalla tai kestopinnoitteella. Lopuksi ulkoiset kumi- ja muoviosat vielä ehostetaan.

Käsittelyn jälkeen auto kiiltelee taas uutuuttaan ja sitä on helpompi pitää puhtaana. Puhdas ja kiiltävä auto on silmänruokaa itselle ja kanssa kulkijoille.

Myllytyksellä voidaan myös tasoittaa värieroja jotka johtuvat usein uudelleen maalauksesta. Värieroja voidaan monessa tapauksessa lieventää ja useasti hävittää jopa kokonaan. Myös auringonvalon haalistamat pinnat voidaan kiillottaa ammattilaisen toimesta alkuperäiseen sävyyn.

Myllytyksellä saadaan poistettua jälkiä auton maalipinnasta, ovesta, etu- tai takapuskurista. Parkkipaikalla tai ahtaassa kauppakeskuksen parkkihallissa tullut kolhu, naarmu tai jälki on usein poistettavissa koneellisella kiillotuksella. Autoon saattaa myös jäädä toisesta autosta väriä tai maalia. Maalin saamme useimmiten poistettua autostasi ilman että autoa tarvitsee maalata tai korjata. Tämä tulee useimmiten halvemmaksi kuin käyttää Vakuutusta ja maksaa kallis Omavastuu. Kun Vakuutusta ei käytetä, myöskään Bonukset eivät laske. Säästät Aikaa ja Rahaa. Tule näyttämään autoasi, niin katsotaan yhdessä mitä naarmulle voi ja kannattaa tehdä.

Joskus auton päälle saattaa roiskua myös maalia, mikä jättää autosi maalipintaan pieniä pisteitä. Näitä tapauksia ilmenee jos lähellä olevan kiinteistön seiniä on maalattu tai kiinteistössä on suoritettu kattoremontti ja ennen maalausta paikat on suojattu huolimattomasti. Joskus autoista on poistettu jopa betonia, sementtiä tai rappauslaastia, jota on roiskunut auton päälle rakennustyömaan tai julkisivuremontti kohteen läheisyydessä. Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä. Tule näyttämään autoasi, niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Maalipinnan kiillotus on aina oletuksena 1-step kiillotus. Lisäkiillotukset +200€ / kierros. Tule näyttämään autoa niin katsotaan yhdessä mikä olisi järkevä kiillotuksen määrä.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.