Keraaminen Kestopinnoite

Keraaminen Kestopinnoite

Keraamiset kestopinnoitteet ovat antistaattisia ja säänkestäviä kestopinnoitteita, niiden kiilto- ja suojaominaisuuksille saa hakea vertaistaan. Keraaminen kestopinnoite muodostaa auton maalipinnalle molekyylisuojakerroksen joka saa autosi maalipinnan hylkimään vettä ja likaa. Tämä takaa autosi maalipinnalle kirkkaan ja kestävän kiillon.

Keraaminen kestopinnoite on erinomainen tuote, jos olet kyllästynyt toistuvaan auton vahaamiseen. Se luo auton maalipinnalle erittäin kestävän suojan, joka minimoi maalipinnan huollontarpeen vuosiksi eteenpäin. Keraamisen kestopinnoitteen sisältämät keraamiset nanopartikkelit luovat kovan naarmunkestävän lopputuloksen. Se suojaa säältä kaikissa olosuhteissa ja ehkäisee ruosteen syntymistä. Upean kiiltonsa monet Keraamiset kestopinnoitteet saavat nanolasikuidusta.

Keraaminen kestopinnoite tasoittaa maalipinnan epätasaisuuksia ja tekee siitä täydellisen sileän. Tämä estää lian, veden tai pienhiukkasten jäämisen maalipinnan huokosiin, ja pinta on helppo puhdistaa. Suurin osa liasta ei edes tartu pintaan ollenkaan. Pinnoite estää myös kalkkijäämien muodostumista. Sitä ei voi poistaa pesuaineilla tai painepesurilla, joten autosi pitkäkestoinen suoja on taattu.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi valmistele autosi huolellisesti ennen Keraamisen kestopinnoitteen levittämistä. Pese auto ja kiillota se koneellisesti jotta paras lopputulos saavutetaan. Haluat autosi olevan parhaimmillaan juuri ennen Keraamisen kestopinnoitteen levittämistä. Kestopinnoite ikään kuin jäädyttää maalipinnan käsittelyhetkellä olevaan kuntoon.

Nanoteknologia on vienyt autoteollisuuden uudelle tasolle ja Keraamiset kestopinnoitteet nostavat rimaa edelleen. Ne mahdollistavat autosi säilymisen alkuperäisessä kunnossaan pidempään ja vähemmällä huoltamisella.

Keraamiselle kestopinnoitteelle tyypillisiä ominaisuuksia:

  • Pysyvä pinnoite
  • Naarmuuntumissuoja
  • Hydrofobinen erittäin vettä hylkivä pinta
  • Säänkestävä
  • UV-suoja
  • Korkea lämmönkestävyys
  • Antigraffitipinta
  • Kemikaalikestävä
  • Hapettumista ja syöpymistä kestävä
  • Korkea ja syvä kiilto

Tarjoamme seuraavat huippuluokan keraamiset kestopinnoitteet:

Maalipinnan kiillotus on aina oletuksena 1-step kiillotus. Lisäkiillotukset alk +200€ / kierros. Tule näyttämään autoa niin katsotaan yhdessä mikä olisi järkevä kiillotuksen määrä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Katso lisää videoita meidän Youtube kanavalta: Autopesula Espoon Starwash Oy Youtube kanava

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.