Optimum Opti-Coat 2.0 kestopinnoite

Optimum Opti-Coat 2.0 kestopinnoite

Opti-Coat on kovaa kulutusta kestävä keraaminen pinnoite joka tarjoaa ylivertaisen suojan naarmuuntumista vastaan (9H), hyvän kemikaalien sietokyvyn ja UV-suojan.

Opti-Coat on kovaa kulutusta kestävä keraaminen pinnoite joka tarjoaa ylivertaisen suojan naarmuuntumista vastaan (9H), hyvän kemikaalien sietokyvyn ja UV-suojan.

Tuotekuvaus

Opti-Coat voidaan poistaa maalipinnalta vain hiomalla eli käytännössä koneellisesti kiillottamalla, myllytyksellä.

Se tarjoaa pysyvän suojan kaikille tehdaslakka- ja maalipinnoille. Opti-Coat on Piikarbidi (SiC) eli piin ja hiilen muodostama keraaminen yhdiste.

Opti-Coat ei ole vaha eikä tavallinen pinnoite niin kuin muut kilpailevat tuotteet markkinoilla. Se on kuin keraaminen lakka, hyvin samanlainen kuin auton alkuperäinen lakkapinta.

Maalipinnalle levitettävän Opti-Coat pinnan paksuus on noin 2 mikrometriä, eli noin 100 kertaa paksumpi kuin useimmat muut vahat tai pinnoitteet .

Toisin kuin muut pinnoitteet esim: PTFE eli teflon pohjaiset pinnoitteet tai nanopinnoitteet, jotka kuluvat ajan myötä ja ovat helposti poistettavissa pesemällä kemikaaleilla, Opti-Coat ei kulu eikä sitä voida poistaa kemikaaleilla, kuten vahvat autonpesuaineet tai liuottimet.

Opti-Coat jättää maalipinnalle kuin kokonaan uuden lakkakerroksen, joka on paljon paremmin kemikaaleja hylkivä kuin alkuperäinen paljas tehdaslakkapinta. 2 mikrometrin Opti-Coat kerros tarjoaa myös hyvän ja kestävän suojan herkälle alkuperäiselle lakkapinnalle naarmuuntumista vastaan toimien kuin puskurina.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Keraaminen kestopinnoite Optimum Opti-Coat 2.0
  • Käytetään: Auton lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Erittäin kestävä ja pitkäaikainen suoja

Markkinoiden johtava keraaminen kestopinnoite

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.