Auton sisustan puhdistaminen ja suojaaminen

Auton sisustan puhdistaminen ja suojaaminen

Auton sisusta ja verhoilu eivät joudu yhtä kovaan rasitukseen kuin auton maalipinta, mutta se ei tarkoita sitä, että sisustan ja verhoilun suojaamiseen ja puhtaana pitämiseen ei kannattaisi panostaa.

Kaikki autonomistajat joutuvat jossain vaiheessa putsaamaan isompia tai pienempiä tahroja esim. auton penkeistä. Osaan näistä tahroista tepsivät kotikonstit, osaan saattaa tarvita ammattilaisen apua.

Eniten vaikuttava tekijä siihen, pystytkö poistamaan tahran itse vai tarvitaanko järeämpiä keinoja, on aika, eli kuinka pitkään tahra on saanut vaikuttaa. Esimerkiksi kangaspenkille läikkyneeseen kahviin voit kokeilla seuraavaa kikkaa: kostuta talouspaperia kylmällä vedellä ja painele tahralle. Tämän jälkeen suihkuta tahralle lasinpuhdistusainetta spray-pullosta ja anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Painele uudestaan kylmällä vedellä kostutetulla talouspaperilla. Muista, että painelu ja talouspaperiin imeyttäminen toimii paremmin kuin hankaaminen! Hankaaminen saa tahran yleensä imeytymään vain syvemmälle.

Mustetahroihin voit kokeilla samaa pesuainetta, jolla peset auton maalipinnan. Suihkuta tahralle ja painele kostealla liinalla. Penkille unohtuneen pikaruokapussin rasvatahran saa pois myös samalla tavalla kuin mustetahrankin. Nämä ovat kuitenkin vain kotikonsteja, joita kannattaa kokeilla ensin likaisella pinnalla pienelle alueelle. Verhoilupesuun on olemassa useita hyviä shampoita, joilla penkkien tahroja voi puhdistaa. Varmempi tapa on kuitenkin aina kääntyä ammattilaisen puoleen, jotta itse välttyisi suuremmilta vahingoilta, eikä vahingossa vaurioita auton sisustan materiaaleja.

Paras keino välttää tahroja on esikäsitellä penkit ja verhoilut kangasverhoilun suoja-aineella. Erilaisille materiaaleille, kuten nahalle, tekstiilille, muoville, kumille ja mokalle on olemassa omat suoja-aineensa. Käsitelty pinta ei päästä likaa imeytymään pinnan alle vaan esimerkiksi kaatunut neste jää helmeilemään käsitellyn pinnan päälle, josta se on helppo pyyhkiä pois. Suojaus vähentää uv-säteilyn aiheuttamaa haalistumista ja lisää esimerkiksi penkkien käyttöikää.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.