Gtechniq C4 suojaa auton muoviosat ja yksityiskohdat

Gtechniq C4 suojaa auton muoviosat ja yksityiskohdat

Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer muovin suoja- ja hoitoaine suojaa auton muoviosat ja yksityiskohdat.

Autosi maalipinta kuluu ajan myötä, mutta niin kuluvat myös muoviosat. Muovipinnat kuluvat ja alkavat näyttää haalistuneilta. Muovi saattaa lopulta kuivua ja halkeilla.

Aurinko on muoviosien pahin vihollinen ja aiheuttaa niiden haalistumisen. Oikeanlaisella puhdistuksella ja suojauksella muoviosat säilyvät hyvinä pitkään ja ne voi saada palautettua lähes alkuperäiseen loistoonsa. Muoviosien puhdistukseen löytyy monenlaisia tehokkaita aineita, voit kysyä apua tarvittaessa myös meiltä Espoon Starwashilta. Puhdistusaineiden kanssa on kuitenkin oltava varovainen, sillä niitä ei saa päätyä auton muille pinnoille. Jos olet epävarma, kysy aina ammattilaisen apua!

Kun muoviosat on saatu puhdistettua, ne tarvitsee vielä suojata. Tähän suosittelemme markkinoiden ykköstuotetta Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer muovin suoja- ja hoitoainetta. Se on erittäin kestävää, se suojaa käsiteltyä pintaa uv-säteiltä eikä päästä vettä läpi. Käsitelty pinta saa kevyen kiillon ja se on helppo pitää puhtaana jatkossa. Gtechniq C4 Permanent Trim Restorer muovin suoja- ja hoitoainetta voit käyttää autossa niin sisä- kuin ulkopinnoille.

Eikö kuulostakin hyvältä? Kysy lisää meiltä Espoon Starwashilta!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.