Hiontasavi eli Claybar-käsittely – sopisiko se sinunkin autollesi?

29th heinäkuu 2016

Hiontasavi Claybar käsittely Meguiars Professional Detailing Clay C2000

Hiontasavea käytetään autopesun jälkeen ennen vahaus- tai pinnoituskäsittelyä. Huolellisesta pesusta huolimatta auton maalipinnalle saattaa jäädä pienhiukkasia, jarrupölyä ja likaa. Hiontasavi tehoaa nimenomaan näihin pieniin partikkeleihin, jotka eivät välttämättä lähde puhtaaksi tavallisella autoshampoolla. Vahan tai pinnoitteen kiilto-ominaisuudet eivät aktivoidu täydellisesti, jos epäpuhtauksia ei poista ennen pinnoitteen tai vahan levittämistä.

Pesun jälkeen auton maalipinnan pitäisi tuntua yhtä tasaiselta kuin lasin eikä se saisi tuntua rakeiselta tai epätasaiselta. Jos näin ei ole, kannattaa pinta käsitellä hiontasavella nesteen kera, jolloin neste kerää mukaansa viimeisetkin pienet likahiukkaset ja partikkelit. Ero ennen käsittelyä ja käsittelyn jälkeen on silmiinpistävä, saattaa jopa näyttää siltä kuin auto olisi saanut uuden maalipinnan.

Pohdit varmaan, miten savella auton maalipinnan hiominen ei vahingoita autoa. Vaikka hiontasavi-käsittely voi kuulostaa hurjalta, sitä se ei todellisuudessa ole. Auton maalipinnan päälle on tehtaalla levitetty useampi kerros kirkasta pinnoitetta eli lakkaa, joka itseasiassa kerää ne pahiten kiinni tarrautuvat pienhiukkaset ja lian. Savihionnan tarkoituksena on palauttaa varsinaisen maalipinnan päällä oleva kirkaslakka sen alkuperäiseen loistoon. Syvällinen puhdistus, ei mitään muuta.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.