Kaipaako autosi moottoripesua?

Kaipaako autosi moottoripesua?

Autopesula Espoon Starwash panostaa autosi puhtauteen kokonaisvaltaisesti. Ulko- ja sisäpintojen puhtaus on kaiken a ja o, mutta myös autosi moottoritila saattaa kaivata pesua.

Milloin autosi moottoritila on pesty viimeksi?

Moottoritila olisi hyvä pesettää muutaman kerran vuodessa. Moottoripesu voi auttaa parantamaan auton suorituskykyä ja säännöllisesti tehtynä ehkäistä vikojen syntymistä sekä korroosiota tulevaisuudessa. Moottoripesu voi paljastaa moottorissa olevia vuotoja ja ruostumista. Toisaalta se myös kasvattaa auton jälleenmyyntiarvoa, kun moottori on yhtä kiiltävä ja huollettu kuin auton muut tilat.

Käytämme moottoripesussa ammattilaistason pesuaineita ja rasvanpoistajaa sekä joskus myös neutraalia vanteiden puhdistusainetta. Kiillotamme muoviosat ja hoidamme kumi- ja muoviosat niihin tarkoitetulla käsittelyaineella.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.