Kiinteä purkkivaha vai pikavaha – mitä eroa niillä on?

4th elokuu 2016

Kiinteä purkkivaha vai pikavaha mitä eroa niillä on espoo

Saamme säännöllisesti kyselyitä asiakkailtamme, että mitä eroa on kiinteällä purkkivahalla ja nestemäisellä pikavahalla. Suurin ero on työskentelyajassa. Pikavaha on erittäin nopea levittää verrattuna tavalliseen purkkivahaan. Voiko se siis olla yhtä tehokas?

Vastaus on kyllä ja ei. Pikavaha on huomattavasti helpompi ja nopeampi levittää tasaisesti auton maalipinnalle. Suurin syy, miksi ihmiset valitsevat pikavahan, on se, että se levittyy nopeasti ja maalipinnan jokaisen nurkkaan. Perinteinen kiinteä purkkivaha on hitaampi levittää, mutta se kestää maalipinnalla pitempään ja tarjoaa paremman suojan. Etenkin talvella perinteinen purkkivaha tarjoaa paremman suojan kuin suihkutettava pikavaha. Ammattilaiset kuitenkin käyttävät molempia vahoja, joten ei ole mitään syytä välttää toista.

Pikavahan vahvuus on se, että se on erinomainen keino ylläpitää maalipinnan kiiltoa pidempiaikaisten vahausten välillä. Se myös helpottaa maalipinnan puhtaana pitämistä eikä lika pääse tarttumaan auton pintaan.

Eri autoilla on erilaiset maalipinnat. Autoissa voi myös olla muita materiaaleja, kuten hiilikuitua, lasikuitua ja metallia tai vastaavia. Kokeilemalla selvität parhaiten, mikä vaha ja kuinka usein sopii parhaiten juuri sinun autollesi. Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan myös pikavahaa vaikka olisit uskollinen purkkivahan kannattaja.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.