Koiran- ja Kissankarvojen poisto autosta

Koiran- ja Kissankarvojen poisto autosta

Yhä useammalla auton omistajalla on myös karvaisia lemmikkejä, kuten kissoja tai koiria, joita pitää säännöllisesti kuljettaa myös auton kyydissä.

Ja kun lemmikki matkustaa autossa, jää siitä auttamatta myös karvoja autoon. Mutta karvojen poistaminen ei olekaan aivan helppoa puuhaa.

Koiran- tai kissankarvat eroavat muista tahroista ja auton penkeille päätyvistä murusista siinä, että ne punoutuvat verhoiluun kiinni ja siksi niitä on niin vaikeaa poistaa. Mitä pidempään karvat saavat lojua penkeillä, sitä tiukemmin ne tarttuvat kankaaseen kiinni. Voit joko itse yrittää poistaa karvat tai jättää ongelman ammattilaisen hoidettavaksi. Liian kauan ei kuitenkaan kannata viivytellä, sillä ajan myötä karvojen mukana tuoma haju pääsee myös pinttymään auton penkkeihin ja verhoiluihin.

Muista olla kärsivällinen, jos yrität itse poistaa karvat penkeistä. Suurin haaste on yleensä saada karvat irtoamaan kankaasta, kun ne ovat takertuneet siihen staattisesti. Tätä imeytymisilmiötä voi yrittää poistaa pyyhkimällä kangaspinnat märällä mikrokuituliinalla. Käytä seuraavaksi esimerkiksi teippiharjarullaa ja rullaile kangaspinnat sillä läpi. Voit myös kokeilla tiskiharjaa ja harjata kangaspintoja kevyesti. Suurimman osan karvoista pitäisi irrota näin. Loput voit viimeistellä imuroimalla penkit.

Jos karvat ovat saaneet olla penkeillä huomattavan pitkään ja ne ovat pujottautuneet kankaan sisään, kotikonstit eivät luultavasti tepsi ja joudut kääntymään ammattilaisen puoleen. Meillä Espoon Starwashilla on käytössämme esimerkiksi huipputehokkaat imurit, joilla sitkeimmätkin karvat saadaan lähtemään auton penkeistä ja verhoilusta.

Samalla kannattaa tarkistaa auton sisäpintojen yleisilme. Kannattaisiko samaan pakettiin ottaa esimerkiksi täydellinen sisäpuhdistus ja penkkien pesu? Auton sisätilat tarvitsevat myös säänöllistä pesua ja puhdistusta, ja usein tunkkainen haju auton sisällä kertoo, että edellisestä sisäpuhdistuksesta on kulunut liian kauan.

Meillä on valikoimissamme myös huippuluokan suoja-aineita auton sisäpinnoille, kuten kojelaudalle, nahalle, muoviosille, kumille, kangasverhoilulle ja penkeille. Auton sisäosat kannattaa suojata, kuten auton maalipintakin, ja siisteyden ylläpitäminen on jatkossa huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi penkit voidaan käsitellä kangassuojalla, joka muodostaa pinnalle suojaavan kalvon ja estää esimerkiksi penkille kaatuneen juoman imeytymisen kankaan sisään ennen kuin ehdit pyyhkiä sen. Suoja-aineet suojaavat auton sisätiloja myös auringon uv-säteiltä, jotka haalistuttavat pintoja ajan kanssa.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.