Koiran- ja kissankarvojen poisto autosta

29th syyskuu 2017

Koirankarvojen poisto kissan karvat pois autosta espoo

Yhä useammalla auton omistajalla on myös karvaisia lemmikkejä, kuten kissoja tai koiria, joita pitää säännöllisesti kuljettaa myös auton kyydissä.

Ja kun lemmikki matkustaa autossa, jää siitä auttamatta myös karvoja autoon. Mutta karvojen poistaminen ei olekaan aivan helppoa puuhaa.

Koiran- tai kissankarvat eroavat muista tahroista ja auton penkeille päätyvistä murusista siinä, että ne punoutuvat verhoiluun kiinni ja siksi niitä on niin vaikeaa poistaa. Mitä pidempään karvat saavat lojua penkeillä, sitä tiukemmin ne tarttuvat kankaaseen kiinni. Voit joko itse yrittää poistaa karvat tai jättää ongelman ammattilaisen hoidettavaksi. Liian kauan ei kuitenkaan kannata viivytellä, sillä ajan myötä karvojen mukana tuoma haju pääsee myös pinttymään auton penkkeihin ja verhoiluihin.

Muista olla kärsivällinen, jos yrität itse poistaa karvat penkeistä. Suurin haaste on yleensä saada karvat irtoamaan kankaasta, kun ne ovat takertuneet siihen staattisesti. Tätä imeytymisilmiötä voi yrittää poistaa pyyhkimällä kangaspinnat märällä mikrokuituliinalla. Käytä seuraavaksi esimerkiksi teippiharjarullaa ja rullaile kangaspinnat sillä läpi. Voit myös kokeilla tiskiharjaa ja harjata kangaspintoja kevyesti. Suurimman osan karvoista pitäisi irrota näin. Loput voit viimeistellä imuroimalla penkit.

Jos karvat ovat saaneet olla penkeillä huomattavan pitkään ja ne ovat pujottautuneet kankaan sisään, kotikonstit eivät luultavasti tepsi ja joudut kääntymään ammattilaisen puoleen. Meillä Espoon Starwashilla on käytössämme esimerkiksi huipputehokkaat imurit, joilla sitkeimmätkin karvat saadaan lähtemään auton penkeistä ja verhoilusta.

Samalla kannattaa tarkistaa auton sisäpintojen yleisilme. Kannattaisiko samaan pakettiin ottaa esimerkiksi täydellinen sisäpuhdistus ja penkkien pesu? Auton sisätilat tarvitsevat myös säänöllistä pesua ja puhdistusta, ja usein tunkkainen haju auton sisällä kertoo, että edellisestä sisäpuhdistuksesta on kulunut liian kauan.

Meillä on valikoimissamme myös huippuluokan suoja-aineita auton sisäpinnoille, kuten kojelaudalle, nahalle, muoviosille, kumille, kangasverhoilulle ja penkeille. Auton sisäosat kannattaa suojata, kuten auton maalipintakin, ja siisteyden ylläpitäminen on jatkossa huomattavasti helpompaa. Esimerkiksi penkit voidaan käsitellä kangassuojalla, joka muodostaa pinnalle suojaavan kalvon ja estää esimerkiksi penkille kaatuneen juoman imeytymisen kankaan sisään ennen kuin ehdit pyyhkiä sen. Suoja-aineet suojaavat auton sisätiloja myös auringon uv-säteiltä, jotka haalistuttavat pintoja ajan kanssa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.