Korrekin uusi ohutkalvokestopinnoite korvaa autovahat vuosiksi

Korrekin uusi ohutkalvokestopinnoite korvaa autovahat vuosiksi

Kotimainen autonkäsittelyaineita valmistava Korrek valtaa markkinat: Ohutkalvokestopinnoite korvaa autovahat vuosiksi

Korrek aikoo mullistaa autojen vahausbisneksen uusilla ohutkalvotekniikkaan perustuvilla kestopinnoitteillaan. Korrekin mukaan käsittelyt vievät auton vahaustarpeen 2-6 vuodeksi ja samalla pesun tarve vähenee huomattavasti. Kestopinnoituksen voivat tehdä vain ammattilaiset.

Korrekin kestopinnoitteella voidaan käsitellä koko auto, mukaanlukien kaikki ulkoiset kumi- ja muoviosat. Etuna kaikkien osien suojaamisella on, että osat hylkivät vettä sekä likaa ja ovat suojattuna auringon uv-säteilyltä mikä tunnetusti haalistaa muoviosia.

Käytetyn auton pinnoitus vie normaalisti noin vuorokauden. Kaikki ulkoiset korin väriin maalatut osat kiillotetaan koneellisesti ennen pinnoitteen asennusta. Uuden auton kestopinnoituksessa kiillotustyötä on useimmiten vähemmän, mutta valitettavasti kiillotettavaa uusissakin autoissa on. Auto viipyy meillä aina vuorokauden, eli auto on tuotava aamusta ja valmiina seuraavana aamuna. Itse kestopinnoite kuivuu noin 12 tuntia, jonka jälkeen auto on valmis luovutettavaksi asiakkaalle.

Keraaminen kestopinnoite jättää auton maalipinnalle noin millin sadasosan paksuisen lasimaisen pinnan, joka ehkäisee lian tarttumisen ohella hyvin myös naarmuuntumista. Kestopinnoite käsittelyn jälkeen auton maalipinta on kovempi kuin alkuperäinen lakkapinta, sekä maalipinnan väri syvenee ja peilaa paremmin.

Korrek Pro kestopinnoitteet tuotetaan Suomessa Heinävedellä. Ohutkalvopinnoiteteknologia eli TFC –kestopinnoitteet on kehittänyt Lauri Ylikorpi, joka on aiemmin suunnitellut kestopinnoitteita esimerkiksi kilpaveneisiin sekä erilaisille maalipinnoille.

TFC = Thin Film Coating

Noin vuosi sitten Lauri Ylikorven yritys myi TFC-teknologian Bernerille kuuluvalle Korrekille. Korrekin vuosikymmenien tietämys ja kokemus autovahoista auttoi TFC-teknologian kehityksessä sen nykyiseen muotoonsa. Ensimmäiset TFC-kestopinnoitteet valmistuivat Heinävedellä tänä keväänä ja tehdas on valmis laajentamaan tuotantoaan ripeästi, jopa ulkomaan kauppaan on varauduttu. Korrekin Heinäveden kemiantehdas on Pohjoismaiden modernein auton kestopinnoitteiden valmistaja.

Heinäveden tehtaan tuotantokapasiteetti riittää jo nyt kestopinnoitteiden osalta koko Euroopan tarpeisiin. Heinäveden kapasiteetti on yli satatuhatta pulloa vuodessa ja nykyinen tuotanto voidaan tarvittaessa kolminkertaistaa. Kaikki tehdään Suomessa jotta kotimaisuus säilyy.

Korrekin tavoite on nousta lähivuosina Suomen johtavaksi ammattilaiskestopinnoitteiden valmistajaksi ja tulevaisuudessa toimia koko Euroopassa.

Korrekin TFC-teknologian kestopinnoitteet soveltuvat autojen lisäksi myös teollisuuteen. Teollisuudessa kestopinnoitteelle on kysyntää puhtaanapitokohteissa ja niistä on jo kehitetty tuotteita kuluttaja puolelle esimerkiksi asuntoautoihin ja veneisiin.

Korrek on alan ainoa valmistaja Euroopassa, eikä TFC-teknologialla toimivia kestopinnoitteita ole kenelläkään muulla valmistajalla koko maailmassa. Lähimpiä kilpailijoita ovat Modesta ja Optimum Polymer Technologies Amerikasta.

Korrekin kestopinnoite on todella hankala valmistaa, tämä oli osaksi syynä siihen, miksi pienempi yritys myi teknologiansa Korrekille, joka sai vuosikymmenien kokemuksen ja kehityksen avulla tuotteen valmiiksi. Tuotteen puolesta puhuvat myös ympäristöstandardit.

Korrek on osa Berner Oy:tä. Berner Oy:n palveluksessa on noin 600 työntekijää. Berner on Suomalainen yhtiö jonka pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.