Muista suojata autosi auringolta!

Muista suojata autosi auringolta!

Kesän auringonpaisteessa aurinkosuojaa tarvitsevat muutkin kuin ihmiset. Myös auton maalipinta tarvitsee suojausta auringon uv-säteitä vastaan.

Auringon aiheuttamat vahingot auton maalipinnalla voivat johtua huonosta pesusta ja vahauksesta. Huolellinen ja säännöllinen pesu estää likaa, pölyä ja kuraa tarttumasta maalipintaan ja vähentää riskiä, että maalipintaan tulee naarmuja tai muita jälkiä. Pesun lisäksi auto kannattaa vahata, jolloin vaha myös suojaa auton maalipintaa lialta sekä auringolta.

Jos haluat minimoida auringon aiheuttamat vauriot auton maalipinnalle, suosittelemme huomioimaan muutaman yksinkertaisen kikan. Pysäköi varjoon aina, kun mahdollista. Näin vähennät sekä maalipinnan että sisustan haalistumista auringonvalossa. Tarkista, että renkaissa on tarpeeksi ilmaa. Laita irrotettava suoja tuulilasille, kun jätät auton parkkiin. Tämä auttaa ehkäisemään kojelaudan halkeamia ja haalistumista, sekä hidastaa auton sisälämpötilan nousua helteellä. Ja se tärkein asia on pestä ja suojata auton maalipinta huolellisesti jo ennakkoon! Vahattu – Suojattu.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.