Muistathan huolehtia autosi sisustan suojauksesta?

Muistathan huolehtia autosi sisustan suojauksesta?

Usein pesemme ja puunaamme autojamme ulkopuolelta ja huollamme moottoria, mutta auton sisätilat jäävät helposti vähemmälle huomioille.

Ajo- ja matkustusmukavuuteen ne vaikuttavat kuitenkin merkittävästi. Penkit ja sisätilojen verhoilut kuluvat ajan myötä ja joutuvat ottamaan monenlaisia iskuja vastaan. Läikkyneet juomat, kenkien mukana kulkeutuva lumi, tai se yksi kaveri, jolle kerran tuli vähän huono olo autossa... Kuulostaako tutulta?

Auton sisäpinnat kannattaa suojakäsitellä aivan kuten suojaat autosi maalipinnankin. Esimerkiksi Optimum Opti-Guard Fabric Coating -suojakäsittely pysäyttää lian ennen kuin se imeytyy esimerkiksi istuimen sisään. Kaatunut juoma jää pisaroiksi istuimen pinnalle, jolloin se on helppo pyyhkiä pois.

Meillä on laaja valikoima erilaisia suoja-aineita, joista löytyy omat aineet erilaisille tekstiileille, nahalle, muoville, mokalle kuin kumillekin. Sisustan pinnoitteet ovat kestäviä, hengittäviä, suojaavat pintoja uv-säteiltä ja käytön aiheuttamalta kulumalta. Varaa meiltä aika auton täydelliseen sisäpuhdistukseen sekä sisäpintojen suojaukseen. Katsotaan yhdessä, mikä olisi paras ratkaisu juuri sinun autollesi!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.