Naarmu auton maalipinnassa? Mitä teen?

Naarmu auton maalipinnassa? Mitä teen?

Pidät autostasi hyvää huolta ja vaalit sen maalipintaa kuin kalliimpaakin aarretta. Silti joskus maalipintaan saattaa ilmestyä naarmu, syystä tai toisesta.

Älä huoli, sillä ei ole syytä paniikkiin. Me Espoon Starwashilla arvioimme naarmun ja minkälaista käsittelyä sen poistaminen saattaa vaatia. Me tutkimme jäljen autossasi ja annamme hinta-arvion, paljonko sen poistaminen tulisi maksamaan.

Muista myös, että kaikki naarmut eivät välttämättä lähde pois kevyillä keinoilla. Jotkin naarmut lähtevät helposti pois pienellä kiillottamisella, toiset saattavat vaatia pientä paikkamaalausta. Joitakin naarmuja ei välttämättä saa pois kokonaan, vaikka ne saisi häivytettyä suurilta osin. Tämä riippuu siitä, kuinka syvä naarmu on. Voit itse arvioida naarmun syvyyttä kokeilemalla saatko tarrattua siitä kynnen kärjellä kiinni. Jos kynsi jää naarmuun kiinni, se voi olla liian syvä kiillotettavaksi pois.

Me Espoon Starwashilla suosittelemme, että autonomistajat ostaisivat paikkamaalin autoliikkeestä, joka myy kyseistä merkkiä ja mallia. Valmistajan alkuperäinen maalisävy on aina paras vaihtoehto, kun autoa tarvitsee paikkamaalata vähänkin.

Muista että aina naarmun poistaminen ei tapahdu käden käänteessä. Maalipinta saattaa tarvita useamman kiillotuksen ja paikkamaalin pitää antaa kuivua. Työ saattaa kestää muutamia tunteja, mutta lopputulokseen olet varmasti tyytyväinen.

Tule näyttämään autoasi niin katsotaan mitä voimme tehdä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.