Naarmut, pyörrejäljet ja muut pienet kolhut auton maalipinnassa

Naarmut, pyörrejäljet ja muut pienet kolhut auton maalipinnassa

Autosi maalipinta saattaa vahingoittua monesta syystä.

Pintaan saattaa tulla naarmuja, kiveniskemiä, haalistumaa tai pyörrejälkiä likaisilla pesuvälineillä pestessä. Olipa syy mikä tahansa, maalipinta kannattaa huoltaa ja suojata mahdollisimman pian. Mistä sitten erottaa, onko auton maalipinta naarmuinen vai onko se vain likainen ja tarvitsee huollellisen käsinpesun autopesun ammattilaisella?

Pese tai pesetä siis autosi huolellisesti ja sen jälkeen vie auto suoraan auringonpaisteeseen. Aurinko on armoton kirkkaudessaan ja paljastaa puhtaan auton maalipinnan mahdolliset virheet. Kokeile maalipintaa kädelläsi, sen pitäisi tuntua sileältä kuin lasi. Jos maalipinta tuntuu röpelöiseltä, ei kannata vielä heittää pyyhettä kehään, sillä apua on saatavilla.

Usein pahastikin naarmuuntunut maalipinta voidaan elvyttää vanhaan loistoonsa oikeilla välineillä ja aineilla. Jos tuot autosi meille Espoon Starwashille käsitelväksi, pesemme autosi ja arvioimme pesun jälkeen millaisia toimenpiteitä se vaatii. Joskus pelkästään perusteellinen pesu ja vahaus riittää. Joskus taas mikään myllytys tai vahaus ei riitä poistamaan pahimpia naarmuja tai jälkiä kokonaan maalipinnasta. Ammattilaisena voimme arvioida vaatiiko maalipinta jotain järeämpiä toimenpiteitä ennen kuin se kannattaa suojata.

Kun maalipinnan virheet on korjattu, kannattaa miettiä miten niiltä voisi jatkossa välttyä. Investointi laadukkaaseen kestopinnoitteeseen, kuten Optimum Opti-Coat Pro+ tai Korrek Pro Ceramic Tfc Cure, on sijoitus pitkällä aikavälillä, sillä ne antavat autollesi suojaa useiksi vuosiksi eteenpäin. Laadukas kestopinnoite muodostaa auton maalipinnalle suojaavan kovan kalvon, joka ehkäisee naarmujen ja jälkien syntymistä, suojaa maalipintaa lialta, pölyltä, tiesuolalta ja auringon uv-säteiltä sekä haalistumiselta.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.