Onko avoautossasi kangas- vai vinyylikatto?

Onko avoautossasi kangas- vai vinyylikatto?

Parhaatkin yritykset suojata avoautosi kattoa voivat valua hukkaan, jos käytät väärää tuotetta.

Sen sijaan, että suojaisit tai puhdistaisit kattoa, voit jopa pilata sen.

Kankaiset katot ovat kudottuja ja kuidut voi selvästi erottaa katon pinnasta. Vinyylikatto on yhtenäinen synteettinen pinta. Jos et ole varma katon pintamateriaalista, tarkista asia jälleenmyyjältäsi tai muusta autoalan liikkeestä. Pidä myös mielessä, että edellinen omistaja on saattanut vaihtaa autoon mittatilauksena tehdyn katon, joka voi olla eri materiaalia kuin alkuperäinen tehdasvalmisteinen.

Yksi keino testata, onko kattomateriaali kangasta vai vinyyliä, on tehdä sille pieni vesikoe. Kaada katon pinnalle muutama pisara vettä ja hiero sitä kattoa vasten. Jos vesi imeytyy vähänkin katon pintaan, on kyseessä kangaskatto. Jos taas vesi jää pinnalle pisaraksi, on kyseessä vinyylikatto.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.