Onko avoautossasi kangas- vai vinyylikatto?

25th lokakuu 2014

Onko avoautossasi kangas tai vai vinyylikatto fabric or vinyl roof convertible espoo

Parhaatkin yritykset suojata avoautosi kattoa voivat valua hukkaan, jos käytät väärää tuotetta.

Sen sijaan, että suojaisit tai puhdistaisit kattoa, voit jopa pilata sen.
Kankaiset katot ovat kudottuja ja kuidut voi selvästi erottaa katon pinnasta. Vinyylikatto on yhtenäinen synteettinen pinta. Jos et ole varma katon pintamateriaalista, tarkista asia jälleenmyyjältäsi tai muusta autoalan liikkeestä. Pidä myös mielessä, että edellinen omistaja on saattanut vaihtaa autoon mittatilauksena tehdyn katon, joka voi olla eri materiaalia kuin alkuperäinen tehdasvalmisteinen.
Yksi keino testata, onko kattomateriaali kangasta vai vinyyliä, on tehdä sille pieni vesikoe. Kaada katon pinnalle muutama pisara vettä ja hiero sitä kattoa vasten. Jos vesi imeytyy vähänkin katon pintaan, on kyseessä kangaskatto. Jos taas vesi jää pinnalle pisaraksi, on kyseessä vinyylikatto.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.