Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

Opti-Coat Pro+ on auton maalipinnan suojauksen ykköstuote Amerikasta!

Kun haluat suojata autosi herkkää maalipintaa ja sinulle kelpaa vain paras, Opti-Coat Pro+ on juuri se tuote, jota olet etsinyt. Opti-Coat Pro+ on kirkas pinnoite, joka tarjoaa ykkösluokkaisen suojan ulkoisilta tekijöiltä, kuten naarmuilta, ilmansaasteilta, tiesuolalta ja muilta maalipintaa kuluttavilta tekijöiltä.

Opti-Coat Pro+ muodostaa auton maalipinnalle kestävän pinnoitteen, joka hylkii likaa ja öljyä, kestää erinomaisesti auringon uv-säteilyä päästämättä sitä läpi auton maalilpinnalle, ja samalla säilyttää upean kiiltonsa. Opti-Coat Pro+ kestää jopa seitsemän vuotta, joten autosi maalipinta on hyvässä suojassa useammaksi vuodeksi eteenpäin ja sinulla on yksi huoli vähemmän mietittävänä.

Opti-Coat Pro+ ei pelkästään suojaa autoasi vaan sen upea kiilto viimeistelee autosi maalipinnan eikä sinun tarvitse käyttää mitään muuta pinnoitetta tai vahaa auton kiillotukseen.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.