Opti-Coat Pro+ on auton maalipinnan suojauksen ykköstuote Amerikasta!

26th syyskuu 2017

Opti-Coat Pro+ Plus auton maalipinnan suojauksen ykköstuote Amerikasta espoo

Opti-Coat Pro+ on auton maalipinnan suojauksen ykköstuote Amerikasta!

Kun haluat suojata autosi herkkää maalipintaa ja sinulle kelpaa vain paras, Opti-Coat Pro+ on juuri se tuote, jota olet etsinyt. Opti-Coat Pro+ on kirkas pinnoite, joka tarjoaa ykkösluokkaisen suojan ulkoisilta tekijöiltä, kuten naarmuilta, ilmansaasteilta, tiesuolalta ja muilta maalipintaa kuluttavilta tekijöiltä.

Opti-Coat Pro+ muodostaa auton maalipinnalle kestävän pinnoitteen, joka hylkii likaa ja öljyä, kestää erinomaisesti auringon uv-säteilyä päästämättä sitä läpi auton maalilpinnalle, ja samalla säilyttää upean kiiltonsa. Opti-Coat Pro+ kestää jopa seitsemän vuotta, joten autosi maalipinta on hyvässä suojassa useammaksi vuodeksi eteenpäin ja sinulla on yksi huoli vähemmän mietittävänä.

Opti-Coat Pro+ ei pelkästään suojaa autoasi vaan sen upea kiilto viimeistelee autosi maalipinnan eikä sinun tarvitse käyttää mitään muuta pinnoitetta tai vahaa auton kiillotukseen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.