Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

Opti-Coat Pro tarjoaa voittamattoman suojan autosi maalipinnalle. Emme todellakaan vitsaile. Opti-Coat Pro on keraamisten kestopinnoitteiden kuningas.

Opti-Coat Pro suojaa autosi maalipintaa naarmuilta, lialta, ennenaikaiselta ruostumiselta, tiesuolalta, kiveniskemiltä, hyönteisiltä, linnunkakalta ja sateen mukana tulevilta epäpuhtauksilta.

Opti-Coat Pro suunniteltiin tuomaan autonomistajille mielenrauhaa, jotta sinulla olisi yksi murhe vähemmän huolehdittavanasi. Autosi kestää kaiken paukkupakkasista kesähelteisiin, eikä sinun tarvise olla huolissasi siitepölystä, sateesta, auringonpaisteesta, siitä että joku parkkeeraa liian lähelle ja kolhii autoasi. Edes se yksi lokki, joka onnistuu pommittamaan juuri sinun autoasi ei pilaa päivääsi.

Myös autosi sisustan suojaus onnistuu maalipinnan suojauksen ohella. Penkille läikkynyt kahvi tai mutaiset kengät eivät ole ongelma. Mikään näistä ei pilaa päivääsi, kun autosi on suojattu Opti-Coat Pro sarjan tuotteilla.

Soita tai tule käymään meillä Espoon Starwashilla niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua kohti huolettomampia kilometrejä. Teemme jokaisesta Opti-Coat Pro käsittelystä yksilöllisen, juuri sinun autollesi sopivan kokonaisuuden!

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.