Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

12th kesäkuu 2017

Opti-Coat Pro tarjoaa pysyvää suojaa autollesi

Opti-Coat Pro tarjoaa voittamattoman suojan autosi maalipinnalle. Emme todellakaan vitsaile. Opti-Coat Pro on keraamisten kestopinnoitteiden kuningas.

Opti-Coat Pro suojaa autosi maalipintaa naarmuilta, lialta, ennenaikaiselta ruostumiselta, tiesuolalta, kiveniskemiltä, hyönteisiltä, linnunkakalta ja sateen mukana tulevilta epäpuhtauksilta.

Opti-Coat Pro suunniteltiin tuomaan autonomistajille mielenrauhaa, jotta sinulla olisi yksi murhe vähemmän huolehdittavanasi. Autosi kestää kaiken paukkupakkasista kesähelteisiin, eikä sinun tarvise olla huolissasi siitepölystä, sateesta, auringonpaisteesta, siitä että joku parkkeeraa liian lähelle ja kolhii autoasi. Edes se yksi lokki, joka onnistuu pommittamaan juuri sinun autoasi ei pilaa päivääsi.

Myös autosi sisustan suojaus onnistuu maalipinnan suojauksen ohella. Penkille läikkynyt kahvi tai mutaiset kengät eivät ole ongelma. Mikään näistä ei pilaa päivääsi, kun autosi on suojattu Opti-Coat Pro sarjan tuotteilla.

Soita tai tule käymään meillä Espoon Starwashilla niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua kohti huolettomampia kilometrejä. Teemme jokaisesta Opti-Coat Pro käsittelystä yksilöllisen, juuri sinun autollesi sopivan kokonaisuuden!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.