Optimum Opti-Coat Pro Coatings pinnoitteilla suojaamme autosi niin päältä kuin sisältäkin ennen kesää

Optimum Opti-Coat Pro Coatings pinnoitteilla suojaamme autosi niin päältä kuin sisältäkin ennen kesää

Optimum Opti-Coat Pro sarjan huipputuotteilla suojaamme autosi sekä ulkoa että sisältä. Opti-Coat Pro:n sisäpinnoille tarkoitettu suoja-aine sopii nahalle, kankaalle, muoville, mokkanahalle, kumille ja monille muille pinnoille, jota auton sisäpuolelta löytyy. Suoja-aineella käsitellyt pinnat on helppo pitää puhtaana, kun lika ei pääse imeytymään esimerkiksi istuimiin.

Auton ulkopuolta sen sijaan suojaa markkinoiden kestävin keraaminen kestopinnoite, joka ehkäisee huomattavasti naarmujen syntymistä sekä suojaa autosi maalipintaa auringon haalistuttavilta uv-säteiltä ja sään vaikutuksilta.

Kesällä on hyvät ja huonot puolensa. Kesässä parasta ovat valo ja lämpö. Toisaalta ne ovat myös kesän haitallisimmat ominaisuudet autollesi. Auringon uv-säteet haalistuttavat autosi kojelautaa, istuimien verhoilua sekä tietenkin auton maalipintaa. Myös retkeltä uimarannalle saattaa kertyä hiekkaa, vettä ja kuraa auton sisätiloihin. Oikein suojattu sisusta on helppo pyyhkäistä puhtaaksi eikä auton siivoamisesta tapahtumarikkaiden kesäpäivien jälkeen tule ylivoimainen ponnistus.

Ja mikä parasta, sama pätee myös auton maalipintaan. Hyvin suojattu maalipinta säilyttää kiiltonsa pidempään ja se on helppo pestä ja pitää puhtaana, kun lika ja muut pienhiukkaset eivät tartu maalipintaan kiinni.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mitkä Opti-Coat Pro:n huipputuotteista sopivat juuri sinun autollesi!

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.