Optimum Opti-Glass Pro pitää tuulilasin puhtaana

Optimum Opti-Glass Pro pitää tuulilasin puhtaana

Vesi, loska, lumi ja jää eivät enää haittaa näkyvyyttäsi, kun tuulilasi on käsitelty Optimum Opti-Glass Pro tuulilasin suojalla-aineella. Me Espoon Starwashilla tarjoamme laajan valikoiman erilaisia suoja-aineita ja pinnoitteita autollesi. Esimerkiksi maalipinnalle, muoviosille, verhoilulle ja istuimille on kaikille omat suoja-aineensa ja myös lasipinnat ovat saaneet omansa.

Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoitteella käsitelty tuulilasi on turvallisempi vaihtoehto, sillä vesi ja kura eivät tartu tuulilasin pintaan vaan helmeilevät pinnalla ja pyyhkiytyvät helposti pois.

Olet ehkä ennenkin kuullut muista vastaavista tuotteista, kuten Rain-X:stä. Optimum Opti-Glass Pro erottuu muista vastaavista tuotteista kestävyydellään ja vedenhylkimisominaisuuksillaan. Se kestää todella pitkään, jopa 12 kuukautta tuulilasin pinnalla. Lika ei pinty tuulilasiin, vaan se on helppo pitää puhtaana. Vesipisarat suorastaan liukuvat pois tuulilasilta.

Soita ja kysy tarjous autosi tuulilasin ja sivuikkunoiden käsittelystä meiltä Espoon Starwashilta ja tee automatkoistasi entistäkin turvallisempia.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.