Pikavaha vai kovavaha – mitä eroa niillä on?

Pikavaha vai kovavaha – mitä eroa niillä on?

Onko autosi vahauksen tarpeessa? Onko vaikea valita erilaisten vahojen välillä? Riittäisikö kevyempi pikavahaus vai tarvitaanko kuitenkin kestävämpi kovavahaus? Mitä eroa niillä oikeastaan on?

Lyhyesti ilmaistuna pikavaha on tarkoitettu ylläpitämään ja helpottamaan maalipinnan puhdistusta sen jälkeen, kun maalipinta on kovavahattu.

Pikavaha on helpompi levittää tasaisesti auton pinnalle. Se on nopea tapa kirkastaa auton ilmettä kovavahauksien välillä. Auton maalipinnan suojauksen perusta on aina kunnon kovavahaus tai kestopinnoite. Kovavahan tai kestopinnoitteen levittäminen kestää pidempään ja on työläämpi kuin pikavahan, mutta ne tarjoavat myös parempaa suojaa maalipinnalle.

Hyvänä nyrkkisääntönä voisi pitää noin vuoden sykliä; kovavahaus noin kerran vuoteen ja vahauksien välillä voi käyttää pikavahaa tarvittaessa kiillon ja suojan ylläpitämiseksi. Ammattilaiset käyttävät molempia tuotteita. Etenkin ankarissa talviolosuhteissa, kuten Suomessa yleensä, kovavahaus tai kestopinnoite ja sen ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Vieläkö epäröit? Kysy meiltä lisää ja etsimme parhaan ratkaisun sinun autollesi!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.