RaggTopp avoauton rätti-, vinyyli- ja kangaskaton pesu-, hoito- ja suoja-aineet

RaggTopp avoauton rätti-, vinyyli- ja kangaskaton pesu-, hoito- ja suoja-aineet

Autoharrastajien foorumeilla viitataan usein RaggTopp Convertible Top Care –suoja-aineisiin, eikä suotta.

Sen suojaominaisuuksia ylistetään esimerkiksi näin: ”Sade jää kauniiksi helmeilyksi katon pinnalle” ja ”Avoautoni katto näyttää täysin uudelta!”. RaggTopp Convertible Top Care –suoja-aineiden valmistaja Wolfsteins Pro Series tuottaa ensiluokkaisia avoautojen hoitotuotteita. Myös HAARTZ, joka tuottaa lähes kaikkien USA:n ja suuren osan eurooppalaisten autovalmistajien avoautojen kattomateriaaleista, suosittelee RaggTopp Convertible Top Care –suojaa.

Kuten monet muut vastaavat suoja-aineet, RaggTopp Convertible Top Care ei sisällä lainkaan silikonia. Näin se ei myöskään vahingoita auton maalipintaa, kromeja, lasia tai muoviosia. Siksi RaggTopp Convertible Top Care sopii sekä ammattilaisille että autoharrastajille.

RaggTopp Fabric Protectant –suoja-aine suojaa avoautosi kattoa sateelta, uv-säteiltä, puiden mahlalta, ilman saasteilta sekä lialta ja rasvalta. Sen polymeerikoostumus muodostaa katon pinnalle suojan, joka estää mikrohiukkasten kiinnittymisen katon pinnalle.

RaggTopp Vinyl Protectant –suoja-aine tekee ihmeitä avoautosi vinyylikatolle ja muoviselle takaikkunalla, pleksilasille. Yleensä avoautojen muoviset takaikkunat, pleksilasit alkavat kellastumaan ja hapertumaan ajan kanssa. Tämä johtuu siitä, että ikkunan materiaali on pehmeää ja imee itseensä ilmansaasteita, uv-säteitä ja ilman pienhiukkasia. RaggTopp Vinyl Protectant korjaa näitä vaurioita ja hidastaa kellastumista.

RaggTopp Fabric and Vinyl Cleaner –puhdistusaine sopii sekä kangas- että vinyylikatoille. Se suojaa lialta ja tahroilta sekä ehkäisee homeen kasvua.

Bimini Topp Marine Cleaner on ympäristöystävällinen ja tehokas puhdistusaine bimini-katteille, veneen tuulilasille ja irrotettaville kangaskatteille sekä veneen penkeille. Se poistaa sitkeimmätkin tahrat, mutta ei vahingoita lasikuitua, kromia, vinyyliä, kumia tai muovia.

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant toimii samoilla pinnoilla kuin RaggTopp Fabric and Vinyl Cleaner, mutta tuote täytyy levittää uudelleen aina pesun jälkeen. Suoja-aine ei tee pinnasta tahmeaa sillä se ei sisällä silikonia.

Käyttäessäsi RaggTopp –tuotteita voit olla varma, että laatu ja vaatimustaso ovat huippuluokkaa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.