Tupakan hajun poisto autosta

Tupakan hajun poisto autosta

Meille Espoon Starwashille tuodaan pestäväksi autoja, joissa on mitä erikoisempia tahroja ja hajuja. Yksi yleisimmistä ei toivotuista tuoksuista on tupakanhaju. Ilmanraikastimet ja hajusteet voivat peittää hajun, mutta ne ovat vain väliaikainen ratkaisu. Useimmiten tupakansavun haju kuitenkin pystytään poistamaan autosta lähes kokonaan. Suurin vaikuttava tekijä on se kuinka kauan savun haju on saanut autossa pinttyä ja imeytyä penkkeihin ja verhoiluun.

Epämiellyttävistä hajuista kannattaa hankkiutua eroon, koska se tekee autosta paitsi mukavamman ajaa, myös nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

Mietoon hajuun voi kokeilla aluksi tavallista ilmanraikastinta tai hajunsyöjää. Kotikonstina voi myös kokeilla ruokasoodaa, joka tehoaakin yllättävän moneen pulmaan. Kaada ruokasoodaa avoimeen astiaan ja aseta se esimerkiksi auton mukitelineeseen tai penkille. Voit myös ripotella ruokasoodaa lattialle kuramattojen päälle ja alle. Huomaa, että auton täytyy olla täysin kuiva, muuten ruokasoodaan imeytyy kosteus eikä haju. Jätä ruokasooda vaikuttamaan autoon esimerkiksi yön yli ja imuroi seuraavana päivänä ruokasoodat pois.

Jos haju on ja pysyy autossa edelleen, tarvitsee auton sisäpinnat myös pestä. Kovien pintojen pyyhkimiseen voi käyttää mikrokuituliinaa ja tavallista lasinpesuainetta, joka auttaa irrottamaan pinttynyttä nikotiinia.

Hajun poisto kannattaa aina aloittaa perusteellisesta imuroinnista. Jos haju ei ole ollut autossa kovin pitkään, imurointi ja sisäpintojen pyyhkiminen saattavat hyvinkin riittää. Seuraava keino on sisustan perusteellinen pesu. Jos kaikkia edellä mainittuja keinoja on kokeiltu, mutta haju ei vieläkään lähde, tarjoaa Autopesula Espoon Starwash Otsonointi-käsittelyt. Kysy rohkeasti lisää!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.