Valmistele autosi kesään

Valmistele autosi kesään

Kesä on mukava viettää autoillen ja etenkin, kun auto on huollettu ja hyvässä kunnossa, voi matkaa tehdä hyvillä mielin. Voit antaa ammattilaisten hoitaa autosi kesäkuntoon, mutta jos pieni puuhastelu auton parissa ei haittaa kokosimme tähän avuksesi pienen muistilistan asioista, jotka kannattaa tarkistaa ennen Euroopan kiertueelle lähtöä.

Vaihda pyyhkijän sulat. Jos kesäsade yllättää, näet silti eteesi eikä sade hidasta matkantekoa.

Vaihda öljyt. Tarkista milloin viimeksi vaihdoit autoosi öljyt? Tarkista myös, että öljyä on riittävästi. Moottori kehrää nätimmin ja polttoainetta kuluu vähemmän.

Lisää lasinpesunestettä pissapoikaan. Auringonpaiste ei ole Suomen kesässä varmaa, mutta ötökät ovat ja niitä liiskaantuu auton tuulilasiin väistämättä.

Tarkista rengaspaineet. Ovatko renkaat varmasti ajokunnossa ja onko urasyvyyttä riittävästi?

Tarkista ajovalot. Toimivatko kaikki valot ja vilkut? Suomen kesäyöt ovat valoisia, mutta oman näkyvyytesi parantamiseksi valojen on syytä olla päällä ja toimivat.

Kesäreissuun on aina mukavampi lähteä, kun auto on puhdas sisältä ja ulkoa. Tarvittaessa imuroi penkit ja muu sisusta. Käsittele nahkapenkit nahansuoja-aineella, näin ne säilyvät kauniina ja pehmeinä pidempään.

Pese ja vahaa auto päältä, saat kauniin kiillon maalipinnalle ja suojan aurinkoa, vettä ja likaa vastaan. Kunnollinen vahaus suojaa autosi maalipinnan lialta ja muilta pieniltä partikkeleilta, joita ajaessa lentää, mutta jos haluat vielä autovahaa kovemman suojan maalipinnalle, suosittelemme siihen keraamista kestopinnoitetta. Se on vielä huomattavasti tavallista autovahaa tehokkaampi suoja maalipinnalle ja lisäksi kestopinnoitteissa on erinomaiset kiilto-ominaisuudet, joten auton maalipinta on käsittelyn jälkeen parempi kuin uutena.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää, miten voimme auttaa sinua valmistamaan autosi kesäkuntoon!

Autopesula Espoon Starwash Oy

-Riku Ahola

-Panu Ahola

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.